Top
traditional-kitchen-built-in-bench

Несекојдневни идеи за трпезариски простор

Аголните трпезариски маси нудат мноштво предности во однос на дизајнот на ентериерот. Тие можат да бидат интегрирани на различни начини, кои му даваат свежина и новитет на просторот. Мали или големи аголни трпезариски маси се одличен начин за искористување на неискористенот агол и негово трансформирање во нешто убаво и практично.

 

corner-reading-shelves-and-table

modern-tufted-corner-design

breakfast-table-corner-closer-to-window

geometric-shaped-table-top

modern-kitchen-ask-for-functionality

modern-u-shaped-space-with-round-table

opt-for-duo-tables

rustic-corner-dining-area-with-bench-and-chairs

traditional-kitchen-corner-table-and-built-in-bench
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>