Top
ovosen_dzid_front

Направете си овошен ѕид

Овошниот ѕид, “Fruit wall”, е интересен концепт развиен од страна на еден пар од Минесота, според кој овошјето и зеленчукот треба да се извади надвор од традиционалните садови и да се смести на поинтересно место. Дизајнот е едноставен и се состои од шест полици кои се доволно оддалечени за да се смести секое овошје. Уште поубаво ќе изгледа доколку секоја полица ја исполните со овошје во иста боја, а можете да додадете и неколку парчиња зеленчук.

Направете си овошен ѕид

Направете си овошен ѕид

Направете си овошен ѕид

Направете си овошен ѕид


Станете наш facebook фан. Ви Благодариме!
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>