Top
stolce4

Минималистичко столче од еластична мрежа

Henry Sgourakis кој е дијзанер на ова столче е познат по своите минималистички дизајни. Меѓу нив се вбројува и ова столче кое има едноставна метална конструкција и еластична мрежа која се прилагодува според поставеноста на телото, а потсетува на нашето детство. Кога не се употребува за намената за која е направено, изгледа како интересен украс во просторот. Достапно е во неколку впечатливи бои.

stolce

stolce2

stolce1

stolce3
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *