Top
Кул шолји за кафе

Кул шолји за кафе

Навидум сосема обична шолја, сè додека не ја кренете за да се напиете голтка кафе. Имено, на опачината на овие шолји има интересни апликации, а целта е да ја насмеат околината. Дизајнот на овие симпатични шолји е на Attua Aparicio.

Кул шолји за кафе

Кул шолји за кафе

Кул шолји за кафе

Кул шолји за кафе

Кул шолји за кафе
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>