Top
1freshome-pine-cone-garland

Идеи за есенско декорирање на домот

Летото е при крај, утрата се постудени, лисјата пожолтуваат и паѓаат, а сето тоа е знак дека веќе доаѓа есен. Наместо да паѓате во депресија поради крајот на летото, разубавете ја есента со декорирање на домот. Не е потребно многу време, средства и енергија за изработка на овие предмети кои можете да ги направите сами.

1freshome-pine-cone-garland2

10freshome-diy-yarn-pinecones1

Processed with VSCOcam with a8 preset

9freshome-diy-leaves1

11freshome-diy-coaster1

14-freshome-diy-planters

16freshome-diy-candles1

4freshome-diy-gold-foil-branches1-e1473872483955

freshome-branches

5freshome-diy-blanket1

6freshome-diy-blanket-ladder1

7freshome-diy-wreath1

8freshome-diy-blanket1

12freshome-diy-macrame1

chai-candle-diy

freshome-leaf-garland
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>