Top
H_and_M_Home_iLike_mk_esen_2014

„H&M“ ја претстави есенска колекција за уредување на домот

Шведски бренд „H&M“ ја претстави колекцијата за уредување на домот за оваа есен. Сите парчиња се изработени од еколошки и висококвалитетни материјали. По однос на боите, преовладуваат типичните есенски тонови: маслинесто зелена, окер, нијанси на кафеаво и темно црвена.

Производите имаат ретро шмек. Погледнете мал дел од широкиот асортиман.

H_and_M_Home_iLike_mk_esen_2014_002

H_and_M_Home_iLike_mk_esen_2014_003

H_and_M_Home_iLike_mk_esen_2014_004

H_and_M_Home_iLike_mk_esen_2014_005

H_and_M_Home_iLike_mk_esen_2014_006

H_and_M_Home_iLike_mk_esen_2014_007

H_and_M_Home_iLike_mk_esen_2014_008

H_and_M_Home_iLike_mk_esen_2014_009

H_and_M_Home_iLike_mk_esen_2014_010

H_and_M_Home_iLike_mk_esen_2014_011

H_and_M_Home_iLike_mk_esen_2014_012

H_and_M_Home_iLike_mk_esen_2014_013

H_and_M_Home_iLike_mk_esen_2014_014

H_and_M_Home_iLike_mk_esen_2014_015

H_and_M_Home_iLike_mk_esen_2014_016
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>