Top
Роберт Патинсон ја продава својата куќа во Холивуд

Роберт Патинсон ја продава својата куќа во Холивуд

Роберт Патинсон ја продава својата хациенда која се наоѓа во Холивуд. Популарниот актер го стави имотот на продажба, а истиот го процени 6,75 милиони американски долари. Куќата е изградена во далечната 1922 година и се смета дека е една од првите кои биле подигнати во реонот Лос Фелиз. Во куќата има неколку спални соби со сводести тавани, голема соба за дневен престој со камин, базен и фонтана во големиот двор кој е одлилчно хортикултурно решен.

Celebrity-Spotlight-Robert-Pattinsons-Hollywood-Digs-2

Celebrity-Spotlight-Robert-Pattinsons-Hollywood-Digs-3

Celebrity-Spotlight-Robert-Pattinsons-Hollywood-Digs-4

Celebrity-Spotlight-Robert-Pattinsons-Hollywood-Digs-5

Celebrity-Spotlight-Robert-Pattinsons-Hollywood-Digs-6

Celebrity-Spotlight-Robert-Pattinsons-Hollywood-Digs-7

Celebrity-Spotlight-Robert-Pattinsons-Hollywood-Digs-8

Celebrity-Spotlight-Robert-Pattinsons-Hollywood-Digs-9

Celebrity-Spotlight-Robert-Pattinsons-Hollywood-Digs-10

Celebrity-Spotlight-Robert-Pattinsons-Hollywood-Digs-11

Celebrity-Spotlight-Robert-Pattinsons-Hollywood-Digs-12

Celebrity-Spotlight-Robert-Pattinsons-Hollywood-Digs-13

Celebrity-Spotlight-Robert-Pattinsons-Hollywood-Digs-14


Станете наш facebook фан. Ви Благодариме!
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>