Top
„Магична колиба“ во недопрената природа на Рамна Гора

„Магична колиба“ во недопрената природа на Рамна Гора

Куќата од соништата постои! Оваа преубава куќа или како што ја нарекуваат нејзините газди „Магична колиба“ се наоѓа во градот Хлевци, во близина на убавите борови шуми и миризливите полиња со лаванда на Рамна Гора. Градот Хлевци е на оддалеченост од 100 километри од Загреб и на некои 40 километри од топлите морски води. „Магичната колиба“ колиба е изработена од природен камен и дрво, а нејзината големина изнесува 200 метри квадратни. Во неа можат да престојуваат осум луѓе. Во собата за дневен престој има камин, а на првиот спрат подно греење. Големиот и романтично осветлен базен нуди незаборавни ноќни капења во текот на летните месеци.

kolibamagus-iLike-mk-002

kolibamagus-iLike-mk-003

kolibamagus-iLike-mk-004

kolibamagus-iLike-mk-005

kolibamagus-iLike-mk-006

kolibamagus-iLike-mk-007

kolibamagus-iLike-mk-008

kolibamagus-iLike-mk-009
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *