Top
colorful-apartment

Колоритен апартман во Барселона

Egue y Seta Studio неодамна го реновирале овој колоритен стан во Барселона, кој изобилува со силни бои и енергичен ентериер. Проектот е наречен „Furnished Void“. Местото е одлично катче за возрасни, но и особено интересен за деца. Боите несомнено поттикнуваат расположение и позитивна енергија.

modern-apartment-2-1

modern-apartment-3

modern-apartment-4-1

modern-apartment-5

modern-apartment-6-1

modern-apartment-7-1

modern-apartment-8-1

modern-apartment-9-1

modern-apartment-10-1

modern-apartment-11-1

modern-apartment-12-1

modern-apartment-13-1

modern-apartment-14
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>