Top
Hotel-Moulin-du-Roc

Хотелот “Moulin du Roc” скриен во тајната градина

Фабриката во Франција која датира од 17-ти век, денес е трансформирана во прекрасен хотел. “Moulin du Roc” располага со неколку стари, камени објекти, а го сочинуваат 15 уникатни соби уредени со антички мебел. Бршленот кој го обвива екстериерот на апартманите, ја прави комплетната слика уште поубава.

Хотелот Moulin du Roc скриен во тајната градина

Хотелот Moulin du Roc скриен во тајната градина

Хотелот Moulin du Roc скриен во тајната градина

Хотелот Moulin du Roc скриен во тајната градина

Хотелот Moulin du Roc скриен во тајната градина

Хотелот Moulin du Roc скриен во тајната градина

Хотелот Moulin du Roc скриен во тајната градина

Хотелот Moulin du Roc скриен во тајната градина

Хотелот Moulin du Roc скриен во тајната градина

 
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>