Top
Шармантен мал стан со боја на капучино

Шармантен мал стан со боја на капучино

Ова станче дефинитивно ќе ги освои срцата на оние кои преферираат пастелни и ненаметливи бои, како и минималистички стил на уредување. 60-квадратниот стан се наоѓа во периферијата на Москва, а ентериерното решение го потпишува младата архитектка Александра Федорова од Русија. Во просторот доминираат три бои: капучино, нијанси на сива и бела. Нијансите на капучино се најзастапени и истите оддаваат чувство на смиреност и ненаметливост, додека пак, темниот бродски под доловува одличен контраст. Собата за дневен престој и спалната соба се одделени само со стакло, но големите бели завеси ја обезбедуваат потребната приватност.

mal_stan_kapucino_iLike_mk_002

mal_stan_kapucino_iLike_mk_003

mal_stan_kapucino_iLike_mk_004

mal_stan_kapucino_iLike_mk_005

mal_stan_kapucino_iLike_mk_006

mal_stan_kapucino_iLike_mk_007

mal_stan_kapucino_iLike_mk_008

mal_stan_kapucino_iLike_mk_009

mal_stan_kapucino_iLike_mk_010

mal_stan_kapucino_iLike_mk_011

mal_stan_kapucino_iLike_mk_012

mal_stan_kapucino_iLike_mk_013
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>