Top
Hotel-Baltazar-Budapest-iLike-mk-F

„Балтазар“ – хотел со беспрекорна услуга во срцето на Будимпешта

Овој прекрасен хотел се наоѓа во Будимпешта, веднаш до добро познатиот Замок Буда. Всушност, станува збор за хотел во чии рамки функционираат луксузен ресторан и винотека. Ентериерот е топол, а услугата висококвалитетна.
Секоја од собите е тематска и стилки различна од останатите, а најбарани се оние со поглед кон Замокот.

Hotel-Baltazar-Budapest-iLike-mk-002

Hotel-Baltazar-Budapest-iLike-mk-003

Hotel-Baltazar-Budapest-iLike-mk-004

Hotel-Baltazar-Budapest-iLike-mk-005

Hotel-Baltazar-Budapest-iLike-mk-006

Hotel-Baltazar-Budapest-iLike-mk-007

Hotel-Baltazar-Budapest-iLike-mk-008

Hotel-Baltazar-Budapest-iLike-mk-009

Hotel-Baltazar-Budapest-iLike-mk-010

Hotel-Baltazar-Budapest-iLike-mk-011

Hotel-Baltazar-Budapest-iLike-mk-012


Станете наш facebook фан. Ви Благодариме!
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>