Top
Tushiranje_ne_podolgo_od_15_minuti_iLike_mk

Туширајте се пократко од 15 минути

Доколку сакате Вашата кожа да не изгуби од својот здрав сјај и природна влажност избегнувајте туширање и купки подолго од 15 минити.

Доколку во када или под туш дневно поминувате подолго од 15 минити, Вашата кожа ќе изгледа уморно, суво и истрауматизирано.

Подобро остатокот од времето потрошете го за нешто друго корисно, како лесно истегнување или да изедете некое здраво овошје.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>