Top
mazh-zhena-iLike-mk-001

Што најпрво забележува жената кај еден маж?

Секоја нормална современа жена сака маж коj се грижи за својот изглед и има воспоставено хигиенски навики. Едноставно жената сака маж кој се грижи за себеси. Чистите мажи кои внимателно се грижат за себе се нешто најсекси во очите на жената.

Кога жените запознаваат некој маж, својот поглед најпрво го упатуваат кон неговите заби и раце. Дали тоа е несвесно или свесно, никој не може да потврди. Ако жената забележи дека неговите нокти се валкани, веднаш помислува дека тој е несериозно и неодговорно лице кое негува неред во својот живот. Мажот кој има убави, бели заби во предност е уште на самиот почеток. Убавата насмевка е едно од најважните нешта на кои подеднакво паѓаат и мажите и жените. Третото нешто на кое жените посебно обрнуваат внимание е мирисот. Според жените, најубаво е мажот да мириса машки, но истовремено и нежно. Секако, жените бегаат од мажи кои мирисаат непријатно.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>