Top
bez-nervozi

Како да избегнете нервоза?

Психолозите истражувале многу години наназад и велат дека овие правила се лекот за нервоза. За спокоен и убав живот секој од нас треба да ги практикува. Прочитајте ги, и почнете да ги применувате.

• Правете го само она што го сакате.

• Никогаш не го правете она што не сакате да го направите.

• Веднаш зборувајте за тоа што не ви се допаѓа.

• Не одговарајте кога не сте прашани. Одговарајте само на прашања.

• Зацврстете ги односите, зборувајте само за себе.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>