Top
Zaednichki-zhivot-iLike-mk-F

Што носи заедничкиот живот со партнерот?

Најголем број од вљубените парови сонуваат и планираат да започнат заеднички живот со својата љубов. Но, добро би било да знаете дека таквиот живот има предности и недостатоци и треба да ги прифатите неговите несовршености. Паровите се одлучуваат на заеднички живот бидејќи деновите им се исполнети со бројни работни обврски и токму затоа бараат начин за да уживаат заедно, заспивајќи во прегратка.

РАСФРЛАНИ ЧОРАПИ
Чорапи ќе наоѓате секаде освен во корпата со валкани алишта: на подот, на столица, под кревет.

ВЛАКНА ВО МИЈАЛНИКОТ
Жените кога се чешлаат оставаат многу влакна, но чистат зад себе, а мажите поретко или речиси никогаш.

НЕЧИСТИ САДОВИ
По навика стекната во домот во кој живееле со својата мајка, мажите нема да влегуваат во кујната, а уште помалку да посегнат по нечистите садови. Таа навика морате да ја промените.

МИРИС
Жените, но и голем бро јмажи сакаат етерични масла и мирис на омекнувач на испраните алишта. Но, треба да знаете дека мажите од време на време имаат навика да испуштаат гасови со непријатен мирис.

ВЛОШКИ
Многу девојки се непедантнит кога станува збор за менструалниот циклус. Пред да ја фрлите влошката во корпата за отпадоци, завиткајте ја убаво во хартија. Мажите не ја сакаат ваквата глетка.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>