Top
vrska

Прашања за сексот кои сака да ги постави секој маж

Начинот на размислување и перцепирање на нештата помеѓу мажите и жените е различен. Токму затоа многу често доаѓа до конфликти помеѓу двата пола. Ова се најчестите прашања за сексот чии одговори сака да ги знае секој маж.

1. Со колку мажи спие жената во просек?
2. Што ги привлекува повеќе – стомачни мускули или бицепси?
3. Колку често жените мастурбираат?
4. Дали треба да се обидувам и понатаму ако девојката веќе два пати ме одбила?
5. Дали жените сакаат кога мажите им испраќаат слика од нивното голо тело?
6. Дали чувствуваат жените одбивност кон венчалниот прстен на раката на мажот кога им се додворуваат?
7. Кој дел од машкото тело сексуално најмногу ја возбудува жената?
8. Зошто жените секогаш одат заедно во тоалет и што прават таму?
9. Дали жените сакаат добри момци, или тоа не е точно?
10. Како можам учтиво да побарам орален секс?
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>