Top
par

Нешта за мажите кои веројатно не сте ги знаеле

Најчесто жените се мистерија за мажите, но постојат ситуации кога истото може да се каже и за спротивниот пол. Токму затоа, ви презентираме неколку вистини за мажите кои веројатно не сте ги знаеле, тие не секогаш ќе ги признаат, а ќе ви помогнат да ги разберете што сакаат.

1. Мажите не се плашат од врзување, туку се плашат дека ќе бидат повредени

2. Љубомората е резултат на несигурноста, бидејќи се плашат од „конкуренција“

3. Сакаат да се мазат и сакаат внимание

4. Секогаш забележуваат што носите на себе, но нема да потенцираат

5. Сакаат шопинг

6. Мислат дека се најдобри во кревет

7. Тие мислат дека жените се малку „луди“ и колку и да се трудат, никогаш нема да ги разберат целосно

8. Не ги сакаат жените кои користат премногу шминка

9. Често се самозадоволуваат и според нив тоа е најнормално
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>