Top
Jealousy

Хороскопски знак кој најчесто изневерува

Сигурно прво помисливте дека тоа е Близнакот, но сте погрешиле.

Резултатите од едно неодамнешно истражување, покажуваат дека апсолутен шампион во изневерување е Стрелецот. Многумина ова ги изненадува бидејќи Стрелците имаат репутација на многу лојални и верни партнери. Токму поради тоа нивните причини за неверство никогаш не се површни. Истражувањето покажало дека Стрелецот не изневерува поради сексуално незадоволство, туку исклучиво ако е во лоша врска во која не е среќен.

Интересно е дека страстните Скорпии согласно резултатите од ова истражување се на последно место на скалилото на оние кои изневеруваат. Имено тие и „не стигаат“ да ги изневерат своите партнери бидејќи често нагло ги оставаат поради потенцијалната нова љубов која веднаш сакаат да ја реализираат.

По природа Стрелецот е многу лојален и често е тој кој е изневерен, но кога ќе почувствува дека не го почитуваат и дека потполно е запоставен во врската, од лутина почнува да размислува за тоа дали постои за него некој подобар. Инаку е многу сталожен и спремен за конструктивен дијалог, но по неверството кај него може да се забележи зголемен „интерес“ за конфликт и кавги кои не водат никаде. На тој начин ја манифестира грижата на совест кој го обзема поради неверството.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *