Top
nedostatok-na-strast

Навики кои ја убиваат врската

Љубовта е најважното нешто во врската, но и страста исто така игра многу важна улога. Кога страста ќе исчезне, со текот на времето и љубовта ќе ја снема, а никој од нас не го сака тоа за себе и за својот партнер. Ако имате сѐ помалку и помалку страст во вашата врска, можно е сами да сте виновни за тоа, односно, некои од вашите лоши навики и здравствени проблеми може да влијаат и да придонесат за губење на желбата за сексуална блискост.

Овие нешта може да се убијат страста:
• Лоша работна позиција
• Депресија
• Диета
• Недостаток на сон
• Прејдување
• Стрес
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>