Top
dama

Какви жени сакаат вистинските мажи?

Иако не се сите мажи исти и секој од нив е привлечен од различни типови на луѓе, постојат некои општи работи кои сите мажи сакаат да ги поседува понежниот пол. Кога станува збор за мажите, жените се привлечени заради одредени карактеристики, без оглед на тоа каков тип на жена тие преферираат.

Таа е детинеста
Мажите сакаат малку игриви и грижливи жени кои не драматизираат и кои знаат како да уживаат во животот, исто како дете. Секој маж би посакал жена со која тој ќе може да се релаксира и да го намали својот стрес.

Таа сака секс
Мажите сакаат секс и тоа не е ништо ново. Поради оваа причина, тие исто така сакаат да имаат жена со која заедно ќе може да уживаат во сексот и сѐ што е поврзано со него.

Мистериозна жена
Автономните и малку мистериозните дами отсекогаш привлекувале мажи. Оние кои ги откриваат сите нивни зависности на првата средба, се привлечни за мажите само на краток рок. Ако сакате да го задржите, само не му откривајте многу.

Таа која немала многу момчиња
Колку што тие се задоволни кога гледаат изразена сексуалност кај жените, тие се уште повозбудени од оние жени кои се вреднуваат себеси и нивните тела. Најсреќните во светот се кога имаат чест на една жена да и бидат првиот човек во креветот. Кон девици или жени кои немале многу партнери во својот живот, мажите даваат посебна почит.

Автономна жена
Мажите, исто како и жените, се во потрага по партнерка која е финансиски независна и способна и може да се грижи за себе, односно не ѝ е потребен спонзор. Тоа е негово признание дека таа е заинтересирана за него, а не за неговите пари.

Таа е самоуверена
Самодовербата е една од најатрактивните карактеристики за мажите. Тие сакаат жени кои се сами по себе безбедни и кои не се плашат да го направат првиот чекор. Од друга страна, исто така им се допаѓа кога жените бараат помош или кога ја покажуваат својата ранливост.

Таа има мајчински инстинкти
И покрај фактот дека живееме во 21-ви век и дека апсолутно не треба да станете мајка за да постигнете нешто во животот, сепак мажите сакаат да бидат со жени кои изгледа дека имаат инстинкти на мајка. Тоа е во природата и едноставно не можат да му одолеат. Исто така, им се допаѓа кога жените се грижат.

Таа е ексцентрична
Тие сакаат жени кои се малку различни, па дури и ексцентрични. Ова се жени кои не се занимаваат и уморуваат од мислењата на другите и кои цврсто ги држат своите ставови. Таквите жени се секси.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>