Top
nasmevka_posle_baknezh

“Те сакам” без зборови

Можеби не ви кажал дека ве сака, но одредени знаци јасно говорат дека сте му нешто повеќе од минлива авантура. Доколку сакате да откриете дали навистина се заљубил до уши во вас, обрнете внимание на знаците кои говорат дека навистина е луд по вас. Понекогаш, зборовите се излишно. Делата кажуваат сѐ!

• Страствени бакнежи кои долго траат.

• Насмевка после бакнување.

• Ги превзема на себе потешките работи, сака да биде вистинска посилна половина во вашите очи.

• Се јавува и ви праќа пораки без посебна причина.

• Допирот и стискањето на рацете многу говорат.

• Бара ваши совети и прима ваша помош.

• Ви купува штосни и интересни мали подароци без никаков повод.

• Ги дели со вас своите мисли, планови и чувства.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *