Top
orgazam

Највозбудливиот и најдобриот секс жените го имаат на 28 години

Студија спроведена во однос на прашањето кое е најдоброто време за секс вели дека најголем број на жени имаат најдобар секс на 28-та година од својот живот, додека кај мажите тој се случува на 33 години.

Во истото истражување е утврдено дека жените кои имаат најредовен секс на 25 години, невиноста ја изгубиле на свои 17 години. Мажите кои изгубиле невиност на 18 години. сексуално се најактивни на 29 години.

40% од луѓето одговориле дека имале најдобар секс на 28 години, а оние на возраст помеѓу 50 и 60 години најдобриот секс го имале на 46 години.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>