Top
sovrsen-za-tebe

Каков маж заслужува секоја жена?

Совршен маж не постои, но кога се заљубуваме ни се чини дека тој маж е најдобриот на светот. Со текот на време може да се појават сомнежи дали сме се одлучиле за вистинскиот животен сопатник? Не заборавајте, секогаш го заслужувате најдоборото! Доколку поседува повеќе од подолу наведените карактеристики, дефинитивно е човек каков заслужувате.

• Не се плаши од потешкотии и секогаш навремено ги решава проблемите.
• Способен се сам да си подготви вечера.
• Секогаш ја поддржува својата понежна половина, дури и тогаш кога гледа дека таа направила голема грешка.
• Внимава и обрнува внимание на ситниците, бидејќи е свесен дека тие го прават животот ваков или онаков.
• Не само што е паметен туку е и навистина мудар.
• Умеее да ве расположи и развесели.
• Знае да се договори и прави компромиси.
• Не ги заборава вашите проблеми штом излезе од домот.
• Важно му е вашето мислење.
• Помага во домашните обврски.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>