Top
kiss

Како мажот дознава дека е вљубен во вас?

За разлика од жените, на мажите им е потребно некое време да сфатат дека се вљубени.

Поранешната е поранешна
Со поранешната девојка често постои можност дека повторно ќе се смират или барем кога ќе се видат дека ќе се разбудат старите чувства. Кога мажот ќе сфати дека поранешната е само дел од неговото минато, му станува јасно дека е вљубен во вас.

Постојано сте му во мислите
На почетокот на врската повеќето мажи ја раздвојуваат новата девојка од останатиот свој живот, но кога ќе му се вовлечете во мислите тогаш станувате дел од неговиот живот.

Кога вашите недостатоци нема да му сметаат
Најпрво сите ги бараме позитивните особини кај партнерот, но кога ќе почнат да го воодушевуваат вашите недостатоци значи дека е вљубен до уши во вас.

Не забележува други жени
Нормално дека ги гледа, но не им обрнува никакво внимание. Вљубениот маж нема потреба да гледа ниту една друга девојка освен својата.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>