Top
Greshki-pri-baknuvanje-iLike-mk

Грешки кои ги правите кога се бакнувате

Добриот бакнеж ќе предизвика треперење, потење на дланките и забрзана работа на срцето. Aко не се случи ништо од ова, тогаш некаде грешиме.

Агресивен почеток
Она што го гледате на филмското платно не е секогаш добро и во реалноста. Агресивното спојување на усните нема да поттикне никаква страст. Наместо тоа, започнете со нежно спојување на усните, чиј интензитет постепено ќе се зајакнува и забрзува. Водете се од сигналите на неговото тело, дишењето и биењето на неговото срце.

Криење на јазикот
Никој не сака кога некој го „забива“ јазикот во неговата уста, но и држењето на јазикот во својата уста исто така нема да го постигне саканиот ефект. Бакнежот започнете го со затворена уста, потоа вклучете го и јазикот во бакнежот и уживајте.

Погрешна цел
За момент го прекинувате бакнежот од неговите усни, и потоа наместо усните, неспретно ги бакнете неговиот нос или брада. Сте допреле погрешна цел, а партнерот сигурно нема доволно брзо да изгреагира и да го избегне тоа.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>