Top
ljubomora

Дамите не треба да претеруваат со љубоморни испади

Ако сакате да успее вашата врска, треба да се научите да ја контролирате својата љубомора. Никој од мажите нема вечно да ги трпи вашите љубоморни испади. Овие нешта, задолжително треба да ги избегнувате:

  • Проверување на неговите меилови, СМС пораки, Фејсбук.
  • Опсесивно следење на сите негови активности на друштвените мрежи со барање за објаснување на истото.
  • Приговарање за сите негови женски пријателки и колешки од работа.
  • Приговарање веднаш кога ќе забележите дека лајкувал фотографија на било која женска личност на Фејсбук или Инстаграм.
  • Следење на неговите бивши.
  • Повиците дневно, со фрекфенција на половина час, за да знаете секогаш каде е, со кого е и што прави.
  • Повикување на неговите пријатели, членови на семејството или колеги од работа веднаш штом не ви одговори на повикот.
  • Осудувачки погледи и нетрпеливост кон секоја припадничка на женскиот пол која разговара со него.
  • Забрана за дружење со неговите другари без вас.
  • Плачење дека не сте му доволно важни.Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>