Top
par

Дали сте со вистинскиот – маж или момче?

Секоја девојка и жена очекува да сретне партнер кој зае што сака и знае да почитува жена или девојка. Во клучните моменти во животот навистина е потребно покрај себе да имате маж, а не момче.

  • Мажот ги поправа грешките кои ги направил. Момчето само се извинува.

  • Мажот ја почитува вашата невиност. Момчето се води само според неговите нагони.

  • Мажот ве почитува без оглед на сè. Момчето ве почитува кога сака нешто за возврат.

  • Мажот прави сè за да се докаже пред вас. Момчето бара оправдување зошто не направил нешто.

  • Мажот е подготвен за иднината. Момчето живее само во моментот.

  • Мажот се труди да ја добие почитта од вашето семејство. Момчето се обидува да биде популарен во ваша околина.

  • Мажот е сосем сигурен во своите верувања и ставови. Момчето истите ги менува во зависност од девојката со која е во моментот.

  • Мажот има интегритет. Момчето не внимава дали може да ги одржи и исполни ветувањата кои ги дава.

  • Мажот ја користи секоја шанса да научи нешто ново. Момчето мисли дека знае сè.

  • Мажот бара многу повеќе од надворешна убавина. Момчето бара убавина која со гордост ќе ја покаже пред сите свои пријатели.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>