Top
par

Дали совршената врска значи и добар брак?

Понекогаш совршената врска не значи дека сте компатибилни со вашиот партнер и вашиот брак можеби нема да функционира правилно. Има некои јасни знаци кои ве предупредуваат дека вашиот партнер не е вистинскиот за вас

Не ве привлекува повеќе
Се разбира, страста ќе биде малку потивка, бидејќи врската се движи и е долга, но ако сте целосно заладени кон вашиот партнер, немојте да мислите дека работите ќе се променат во бракот.

Вашите најблиски не го прифаќаат
На почетокот на врската, кога сте многу еуфорични, не обрнувате внимание на тоа како другите го гледаат вашиот партнер. Меѓутоа, со текот на времето, на вашето семејство и пријателите ќе им биде тешко да го прифатат. Секогаш ќе се прашувате што гледаат, што вие не гледате и постепено одредени сомнежи ќе создадат јаз меѓу вас и вашиот партнер.

Сакате да го промените вашиот партнер
Ако мислите дека ќе успеете да го промените вашиот партнер со текот на времето, не сте во право. Тој е таков каков што е, многу тешко е дека ќе може да се промени. Сепак, треба да се запрашате дали навистина сакате да го поминете животот со личноста што сакате да ја промените.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>