Top

Проценете дали е добар љубовник

Кај жените, пред нивниот прв сексуален однос со одреден партнер се појавува одредена доза на неизвесност. На шпекулациите дали е добар љубовник, може да добиете одговор ако обрнете внимание на следниве гестови и однесувања.Начинот на кој танцува
Доколку забележите дека неговото чувство за движење, рамнотежа и чекори кои ги изведува на подиумот се прилично усогласени, бидете сигурни дека пред вас се наоѓа вистинска личност со која ќе уживате во кревет. Ако успеете да се усогласите на подиумот за танцување, големи се шансите дека ќе се усогласите и во спалната соба.

Начинот на говорење
Гласот, ритамот и начинот на говорење се исто така одличен показател за каков вид на љубовник станува збор. Човек кој зборува премногу брзо и несфатливо е помалку посакуван од оној што се изразува одмерено и звучи префинето. Начинот на кој зборуваме го открива ритамот и енергијата која ја покажуваме во кревет.

Бакнеж
Психолозите велат дека од бакнежот може да се научи многу повеќе. Преку анализа на бакнежот може да се види кој е лидер, а кој следбеник, каков вид на темпо претпочита. Од бакнежот може да се утврди темпераментот на мажот и дали му е важна предиграта или не.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>