Top
krevet

Сексот со партнер е подобар од оној за една ноќ

Непланираниот секс и авантура со непознати може да биде забавна, но сексот во врска има многу предности.

ПАРТНЕРОТ ЗНАЕ ШТО САКАТЕ
Подобро е покрај себе да имате некој кој ги познава вашите слаби точки, знае каде сакате да ве допира, а каде не. Партнерот со кој сте во врска го познава вашето тело подобро од некој партнер за една вечер, па макар и ако станува збор за „секс машина“ или „секс бомба“.

ОРГАЗМОТ Е НЕВЕРОЈАТЕН
Сексот во врска им овозможува на жените многу подобар и посилен оргазам, што го докажуваат голем број истражувања. Жените се многу поопуштени и попријатно се чувствуваат пред некој кој го познаваат и знаат дека ги сака и чува.

НОВИ НЕШТА
Секоја „валкана“ идеа побрзо би ја споделиле со партнерот, отколку со некој кој што не ви е само за една вечер.

ГАЛЕЊЕ
Кога сте во врска, сексот доаѓа во пакет со галење и мазење после самиот чин и гушкање со часови.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *