Top

Рекламна кампања

Агенцијата DDB Group Singapore креирала една многу паметна кампања за борба против рак на дојката за Breast Cancer Foundation (BCF).


Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>