Top

Додека спиете

Секој од вас  барем еднаш заспал во автобус или во воз. На сликиве можете да погледнете како изгледате во очите на другите додека спиете :)


Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *