Top
Diet Plan

Понеделник е навистина добар ден за започнување диета

На сите ни е познато „Од понеделник сум на диета“, „Од понеделник почнувам да вежбам“, „Од понеделник се откажувам од цигари“.
Понеделник како ден навистина има смисла за започнување на диета и многу истражувања покажуваат дека оние што си ветиле дека ќе започнат диета од понеделник, навистина го направиле тоа. Според анализа на пребарувањата на Google, поимот „диета“ бил најпребаруван во понеделник. Психолозите велат дека понеделник претставува нов почеток и нов живот за многу луѓе и тие тоа навистина го реализираат.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>