Top
Очилата на славните личности

Очилата на славните личности

Поголемиот број од популарните личности имаат свој заштитен знак, на дел од нив тоа се очилата. Доволно е да се спомнат Елтон Џон и Елвис Присли. Овој проект е дело на италијанскиот режисер и дизајнер Federico Mauro.

Очилата на славните личности (2)

Очилата на славните личности (3)

Очилата на славните личности (3)

Очилата на славните личности (4)

Очилата на славните личности (5)

Очилата на славните личности (6)

Очилата на славните личности (7)

Очилата на славните личности (8)

Очилата на славните личности (9)

Очилата на славните личности (10)

Очилата на славните личности (11)

Очилата на славните личности (12)

Очилата на славните личности (13)

Очилата на славните личности (14)


Станете наш facebook фан. Ви Благодариме!
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>