Top
Како изгледал Лондон во 1927 година, а како изгледа денес

Како изгледал Лондон во 1927 година, а како изгледа денес

Една убава видео-паралела од која јасно се гледа како изгледал Лондон во 1927 година, а пак, како изгледа денес. Снимките од 1927 година се дело на кинематографот Claude Friese-Greene, додека, новите ги потпишува Simon Smith.


Станете наш facebook фан. Ви Благодариме!
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>