Top
depresivno-kuce-iLike-mk

И животинчињата се соочуваат со депресија

Депресијата како психичка состојба не е својствена само за луѓето. Таа може да се појави и кај припадниците на животинскиот свет, па тие да бидат нерасполежени и да имаат аверзија кон околината.

Ова видео со домашни миленичиња кои му се предале на животот е пример за горекажаното.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>