Top
neverstvo

Хороскопски знак кој е најсклон кон неверство

Кога ќе се спомне неверство, повеќетѕо веднаш помислуваат на хороскопски знак Близнаци, бидејќи родените во овој знак важат како луѓе со две лица. Но, кога станува збор за хороскопскиот знак кој е најсклон кон неверство, тоа без сомнеж е Стрелец.

Доблестите кои кај нив најмногу се ценат се толеранцијата и подготвеноста за простување, а нивните партнери истакнуваат дека често во домот знаат да внесат ведрина и динамика. Статистичките податоци пак велат дека бракот меѓу Стрелец и Близнаци е комбинација која најчесто завршува на суд.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>