Top
Shto_misli_zhenata_a_shto_mazhot_iLike_mk

Дознајте што најмногу ќе памти жената, а што мажот

Дали знаете кои случувања ќе го одбележат животот на жената, а кои на мажот? Што од случувањата најмногу ќе памти поубавата половина, а што посилниот пол? Време е да дознате!

Раѓањето на детето е највпечатливиот момент во животот на жената, а за мажите тоа е нивната венчавка, покажало најновото истражување на оваа тема.

Правиот бакнеж е позициониран на седмото место од најголемите спомени, а учесниците во истражувањето откриле дека најсреќен период од нивниот живот е кога имале 20 години, додека најпредизвикувачки им биле тинејџерските години.

Студијата открила и на која возраст им се случиле важните моменти. Повеќето добиле домашно милениче на 11 години, првиот бакнеж им се случил на 14 години, а невиноста повеќето од испитаниците ја изгубиле на 18 години.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>