Top
Отворање пиво со помош на фризби

Отворање пиво со помош на фризби

Сигурно до сега сте имале можност да видите некои алтернативни начини на отворање пиво, како на пример со клуч, со брава, на агол од трпеза и слично. Но, веројатно за прв пат ќе имате можност да видите отворање со помош на фризби.

Еве како изгледа тоа! :)


Станете наш facebook фан. Ви Благодариме!
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>