Top
Ljubovta-ne-poznava-granici-iLike-mk

Видео со моќна порака: Љубовта не познава возраст, пол, религија и раса

На голем лед екран танцуваат, се шегуваат, се бакнуваат и прегрнуваат скелети. Но, штом излезат пред насобраната толпа народ, сликата добива целосна смисла и никој не останува рамнодушен.

Всушност, видеото е дел од големата кампањата „Love Has No Labels“. Пораката која треба да ја пренесе оваа кампања е: „Пред сè, сите сме луѓе. Крајно време е да ги прифатиме различностите. Да ги тргнеме етикетите настрана во име на љубовта“.

Ова видео дефинитивно ќе ги разбранува вашите сетила.

Стиснете „play“!
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>