Top
Цел процес на стареење во само 5 минути

Цел процес на стареење во само 5 минути

Процесот на стареење бил инспирација за филмскиот режисер Антони Серниело (Anthony Cerniello), познат по соработката со рок-бендот Еванесенс, при создавањето на ова видео. Во неговото фото студио на бела позадина фотографирал 12 женски особи на различна возраст, од иста фамилија. Потоа, со специјална програма ги споил фотографиите и го создал ова 5-минутно видео.

Цел процес на стареење во само 5 минути

Цел процес на стареење во само 5 минути

Цел процес на стареење во само 5 минути

Цел процес на стареење во само 5 минути
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *