Top
Најслаткиот бебешки разговор

Најслаткиот бебешки разговор

Погледнете како две преслатки принцезички го започнуваат своето другарување. Емилија е весела и позитивна, но пак, Џулиана нервозна и помалку агресивна.

А, што зборуваат? Само тие си знаат! :)
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>