Top
Jamie-Dornan-Interview-Mert-Marcus-iLike-mk-F

Џејми Дорнан од „50 нијанси на сиво“ со секси фотосесија за „Interview“

Супермоделот и актер Џејми Дорнан позираше за новиот двоброј, јуни-јули, на магазинот „Interview“. Сесијата е дело на фото-двоецот Мерт и Маркус.

Jamie-Dornan-Interview-Mert-Marcus-iLike-mk-002

Jamie-Dornan-Interview-Mert-Marcus-iLike-mk-003

Jamie-Dornan-Interview-Mert-Marcus-iLike-mk-004

Jamie-Dornan-Interview-Mert-Marcus-iLike-mk-005

Jamie-Dornan-Interview-Mert-Marcus-iLike-mk-006

Jamie-Dornan-Interview-Mert-Marcus-iLike-mk-007

Jamie-Dornan-Interview-Mert-Marcus-iLike-mk-008

Jamie-Dornan-Interview-Mert-Marcus-iLike-mk-009

Jamie-Dornan-Interview-Mert-Marcus-iLike-mk-010

Jamie-Dornan-Interview-Mert-Marcus-iLike-mk-011

Jamie-Dornan-Interview-Mert-Marcus-iLike-mk-012

Jamie-Dornan-Interview-Mert-Marcus-iLike-mk-013
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *