Top
Раскошни тоалети од Зухаир Мурад

Раскошни тоалети од Зухаир Мурад, есен-зима 2013/14

Либанскиот моден креатор Зухаир Мурад ја престави својата линија на тоалети за сезоната која доаѓа, есен-зима 2013/14. Рачно изработени везови, скапоцени камења и внимателно избрани висококвалитетни материјали се дел од новата линија. Целата колекција беше премиерно прикажана на модната недела во Париз.

Раскошни тоалети од Зухаир Мурад, есен-зима 2013/14 (2)

Раскошни тоалети од Зухаир Мурад, есен-зима 2013/14 (3)

Раскошни тоалети од Зухаир Мурад, есен-зима 2013/14 (4)

Раскошни тоалети од Зухаир Мурад, есен-зима 2013/14 (5)

Раскошни тоалети од Зухаир Мурад, есен-зима 2013/14 (6)

Раскошни тоалети од Зухаир Мурад, есен-зима 2013/14 (7)

Раскошни тоалети од Зухаир Мурад, есен-зима 2013/14 (8)

Раскошни тоалети од Зухаир Мурад, есен-зима 2013/14 (9)

Раскошни тоалети од Зухаир Мурад, есен-зима 2013/14 (10)

Раскошни тоалети од Зухаир Мурад, есен-зима 2013/14 (11)

Раскошни тоалети од Зухаир Мурад, есен-зима 2013/14 (12)

Раскошни тоалети од Зухаир Мурад, есен-зима 2013/14 (13)

Раскошни тоалети од Зухаир Мурад, есен-зима 2013/14 (14)

Раскошни тоалети од Зухаир Мурад, есен-зима 2013/14 (15)

Раскошни тоалети од Зухаир Мурад, есен-зима 2013/14 (16)

Раскошни тоалети од Зухаир Мурад, есен-зима 2013/14 (17)

Раскошни тоалети од Зухаир Мурад, есен-зима 2013/14 (18)

Раскошни тоалети од Зухаир Мурад, есен-зима 2013/14 (19)
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *