Top
Noa-iLike-mk-F

Впечатливи парчиња облека со 3D ефект

Деновиве светските портали за мода и модните блогови се преплавени со фотографии од креациите на Ноа Равив од Тел Авив, Израел.

Најновата колекција на оваа млада дизајнерка е навистина впечатлива и уникатна. Парчињата облека се инспирирани од старата Грчка архитектура, но збогатени со 3D елементи.

Ноа вели:

Во мојата колекција се чувствува тензичност и неизвесност. Парчињата облека се движат меѓу реалниот, но и еден имагинарен свет. Ова се должи на геометриските форми и играта со линии.

Воедно, оваа колекција е дипломски труд на талентираната модна дизајнерка Ноа.

Noa-Raviv-iLike-mk-1

Noa-Raviv-iLike-mk-2

Noa-Raviv-iLike-mk-3

Noa-Raviv-iLike-mk-4

Noa-Raviv-iLike-mk-5

Noa-Raviv-iLike-mk-6

Noa-Raviv-iLike-mk-7

Noa-Raviv-iLike-mk-8

Noa-Raviv-iLike-mk-9

Noa-Raviv-iLike-mk-10

Noa-Raviv-iLike-mk-11

Noa-Raviv-iLike-mk-12

Noa-Raviv-iLike-mk-13

Noa-Raviv-iLike-mk-14

Noa-Raviv-iLike-mk-15

Noa-Raviv-iLike-mk-16

Noa-Raviv-iLike-mk-17

Noa-Raviv-iLike-mk-18
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *