Top
Mango-PL-2015-iLike-mk

Лежерна колекција од „MANGO“ инспирирана од 70-тите, пролет-лето 2015

Mango“ нѝ овозможи да погледнеме дел од парчињата облека наменети за наредната сезона, пролет-лето 2015.

Колекцијата е инспирирана од 70-тите години, а истата е опишана со зборовите „урбана“ и „женствена“.

Во продолжение погледнете 20-тина модели.

Mango-PL-2015-iLike-mk-001

Mango-PL-2015-iLike-mk-002

Mango-PL-2015-iLike-mk-003

Mango-PL-2015-iLike-mk-004

Mango-PL-2015-iLike-mk-005

Mango-PL-2015-iLike-mk-006

Mango-PL-2015-iLike-mk-007

Mango-PL-2015-iLike-mk-008

Mango-PL-2015-iLike-mk-009

Mango-PL-2015-iLike-mk-010

Mango-PL-2015-iLike-mk-011

Mango-PL-2015-iLike-mk-012

Mango-PL-2015-iLike-mk-013

Mango-PL-2015-iLike-mk-014

Mango-PL-2015-iLike-mk-015

Mango-PL-2015-iLike-mk-016

Mango-PL-2015-iLike-mk-017

Mango-PL-2015-iLike-mk-018
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>