Top
Manon-Leloup-For-Mango-iLike-mk-F

„Mango“ ја претстави колекцијата за сезона пролет-лето 2014

Францускиот модел Манон Лелу ги презентираше новите парчиња облека со етикетата на „Mango“ за наредната модна сезона, пролет-лето 2014. Колекцијата е мошне широка и опфаќа фустани, сакоа, панталони, здолништа, блузи и кошули. По однос на боите, доминираат црната, белата и темно црвената.

Manon-Leloup-For-Mango-iLike-mk-002

Manon-Leloup-For-Mango-iLike-mk-003

Manon-Leloup-For-Mango-iLike-mk-004

Manon-Leloup-For-Mango-iLike-mk-005

Manon-Leloup-For-Mango-iLike-mk-006

Manon-Leloup-For-Mango-iLike-mk-007

Manon-Leloup-For-Mango-iLike-mk-009

Manon-Leloup-For-Mango-iLike-mk-010

Manon-Leloup-For-Mango-iLike-mk-011

Manon-Leloup-For-Mango-iLike-mk-012

Manon-Leloup-For-Mango-iLike-mk-013

Manon-Leloup-For-Mango-iLike-mk-014

Manon-Leloup-For-Mango-iLike-mk-015

Manon-Leloup-For-Mango-iLike-mk-016

Manon-Leloup-For-Mango-iLike-mk-017


Станете наш facebook фан. Ви Благодариме!
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>