Top
Game-of-Thrones-5-iLike-mk-F

Објавени се првите фотографии и првиот трејлер за петтата сезона на „Game of Thrones“

Телевизиската мрежа HBO ги објави првите фотографии, како и првиот официјален трејлер за петтото продложение на хит серијата „Game of Thrones“.

Низ фотографии погледнете ги интригите и пресвртите кои ги носи петтата сезона.

Game-of-Thrones-5-iLike-mk-002

Game-of-Thrones-5-iLike-mk-003

Game-of-Thrones-5-iLike-mk-004

Game-of-Thrones-5-iLike-mk-005

Game-of-Thrones-5-iLike-mk-006

Game-of-Thrones-5-iLike-mk-007

Game-of-Thrones-5-iLike-mk-008

Game-of-Thrones-5-iLike-mk-009

Game-of-Thrones-5-iLike-mk-010

Game-of-Thrones-5-iLike-mk-011

Game-of-Thrones-5-iLike-mk-012

Game-of-Thrones-5-iLike-mk-013

Game-of-Thrones-5-iLike-mk-014

Game-of-Thrones-5-iLike-mk-015

Game-of-Thrones-5-iLike-mk-016

Game-of-Thrones-5-iLike-mk-017

Game-of-Thrones-5-iLike-mk-018
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>