Top
Horor-of-60-sekundi-iLike-mk

Најстрашниот хорор филм од само 60 секунди

Tuck me in“ е најкусиот хорор филм кој сте го виделе досега. Шпанскиот режисер Игнацио Родо инспирација црпел од најголемиот страв на секое дете – што ли има под креветот. Филмот е добитник на прва награда на фестивалот „Filminute“.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *